Over Wilma, als natuurgids

Met enthousiasme vertellen over de natuur in het mooie Zuid-Kennemerland. Dat doe ik graag. Regelmatig leid ik als gediplomeerd natuurgids mensen rond over de landgoederen of door de duinen.

Mijn natuurkennis kan ik goed gebruiken in de omgang met ouderen. Weetjes over de natuur uitwisselen. Ruiken, voelen en soms laten proeven. En dat misschien afgewisseld met het maken van een bloemenkrans van madeliefjes of uitgebloeide paardenbloemen blazen. Lekker naar buiten voor een wandeling door het park en even genieten van de zon op het bankje. Daar knapt iedereen van op, toch?

Heeft u iets te vieren of zoekt u voor uw bedrijf een leuk uitje? Met mij of één van mijn collegagidsen komt u op de mooiste van Zuid-Kennemerland. Kijk voor meer informatie op de website www.verkennemerland.nl.